Plàtan, nous i buttercream de Xocolata CREO

Imagen

El blog ja està en marxa!

Ens hem posat el davantal i el barret de xef i  hem començat amb la primera recepta, un pastís per llepar-te els dits!

– preparació 35 min. Per a 8 -10 persones –

 Ingredients per a la base del pastís:

150g de mantega a punt de pomada

150g de sucre

3 ous a temperatura ambient

4 plàtans

9g d’extracte de vainilla

330g de farina

9g de llevat

75g de nous

Elaboració

Abans de començar hem d’escalfar el forn a 165ºC.

Primer batem la mantega durant uns pocs minuts fins a obtenir una textura esponjosa i amb un color pàl·lid. Us aconsellem usar una batedora elèctrica per batre-ho, ja que a mà ens costarà molt més. Un cop aconseguida la textura hi tirem el sucre i ho barregem.

Paral·lelament batem els ous en un recipient a part, i ho afegim a la barreja de sucre i mantega.

Un cop tenim la barreja feta, xafem els plàtans amb una forquilla i, juntament amb l’extracte de vainilla, ho afegim a la mescla anterior amb molta cura.

Ja només ens queda picar les nous i afegir-les al recipient amb la farina i el llevat mesclant-ho tot lentament fins aconseguir una barreja homogènia.

Imagen

I finalment incorporem la massa en un motlle prèviament untat amb  mantega per evitar que s’enganxi, i el posem al forn durant uns 50-60 min.  Un cop fet hem d’esperar uns 15 min per poder poder desemmotllar-lo.

Per a fer la buttercream de Xocolata CREO necessitem:

175g Xocolata CREO

150g mantega

Imagen

Hem de treure la mantega uns 30-40min. abans, així ens costarà menys de treballar i aconseguirem la textura cremosa que necessitem.

Primer hem de rallar el xocolate per a què quedi quasi pols i quedi una crema uniforme. Nosaltres hem fet trampa i l’hem rallat amb la Thermomix, però també es pot fer amb una minipimer.

Un cop ratllada la xocolata, només cal barrejar la mantega amb el xocolate CREO fins a obtenir una crema uniforme.  No hi afegim sucre perquè es nota més el gust de  cacau.

Imagen

Consell: La buttercream ha de tenir una textura semblant  a la d’un gelat. Si us queda massa líquida, deixeu-la reposar una estona a la nevera.

Imagen

Esperem que gaudiu d’aquesta recepta i que ens feu arribar les vostres opinions!

Ens acomiadem amb una de les cançons que ens ha acompanyat aquest dolç matí, Green Garden de Laura Mvula.

Bon profit petits xocolaters! 🙂

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s