Aquesta setmana us portem una de les receptes que estan més de moda últimament, Cupcakes!
Per fer aquestes magdalenes cobertes en buttercream només necessiteu moltes ganes de passar-ho bé i imaginació per decorar, tot s’hi val! 🙂
INGREDIENTS:
Per a la base dels cupcakes
115g de mantega
220g de sucre blanc
3 ous
200g de farina
1 culleradeta de llevat
Vainilla
2 cullerades de xocolata CREO (prèviament desfet al microones)
2 plàtans
Per a la buttercream
250g de mantega
250g de sucre extra fi
150g de xocolate CREO
2 culleradetes de llet
Elaboració
Primer batrem la mantega a temperatura ambient amb el sucre fins que quedi una pasta homogènia. Seguidament afegirem els ous a poc a poc poc, d’un en un fins que s’integrin bé. Tamisarem la farina i el llevat i ho anem incorporant a la massa sense deixar de batre. Després afegirem la llet i vainilla incorporant-ho bé a la barreja.
Dividim la pasta i la posem en dos recipients, en una massa afegim dos plàtans aixafats i a l’altra massa les dues cullerades de xocolata desfeta al microones. Posem la massa a les paneretes de paper barrejant les dues masses i removent-les una mica per aconseguir l’efecte marmori de dos colors.
Finalment, ho posem al forn, ja calent a 140ºC, durant uns 30. Hem de vigilar de no obrir el forn els primers 20 minuts. Un cop han passat uns 20 -25 min podem mirar amb un escuradents si ja estan prou cuits. Si surt net, és que ja estan.
Per fer la buttercream primer hem de desfer el xocolate al microones amb la mantega. Barrejar bé i afegir el sucre glacé batent bé i incorporar la llet. Perquè quedi ben fi s’ha de batre uns cinc minuts.
Posar-ho a una màniga i guarnir els cupcakes de la forma que més us agradi, nosaltres vam comprar perles de sucre.
Es un postre molt creatiu. Existeixen infinites formes de decorar els cupcakes, tot depèn de la vostra imaginació!
Ara només us cal inspirar-vos i ensenyar-nos els vostres cupcakes de xocolate CREO!
Quina bona pinta!!! Som els fans nº 1!!!