Trufes de Xocolate CREO i brossat

Trufes de xocolate CREO i brossat

Després de fer una setmana de descans tornem amb una nova recepta!

Aquesta setmana hem fet un “experiment”, i la veritat és que no ha quedat gens malament, Trufes de Xocolate CREO i brossat!
Voleu saber com ho hem fet? Seguiu llegint!

Imagen

Ingredients: (per a unes 30 trufes)

100g de nata líquida

50g de brossat

190g de cobertura negra Valrhona

30g de mantega

25g de mel

cacau en pols

sucre glaç

 

Imagen

 

Elaboració

En un cassó, s’hi barreja la nata líquida i la mel i s’escalfa fins que bulli.
S’aboca un terç de la nata bullent al damunt de la cobertura de xocolata, i es remena amb l’ajuda del batedor manual de barnilles com si féssim una maionesa, és a dir, mesclant enèrgicament.
A continuació, s’afegeix la resta de la nata i el brossat sense parar de remenar.
S’incorpora la mantega amb textura pomada, i es remena fins a aconseguir una mescla homogènia, elàstica i brillant.
Es deixa refredar a la nevera. (Es pot deixar d’un dia per l’altre).
Quan la pasta estigui freda i hagi agafat consistència, es procedeix a formar les boles amb les mans (no us preocupeu perquè us quedi una forma ben arrodonida).
Es deixen refredar 30-40 minuts al congelador. I a continuació, s’acaben d’arrodonir amb les mans.
Finalment, s’arrebossen amb cacau en pols o sucre glaç, i ja estan llestes.

Imagen

El resultat ens va agradar tant que ens les vam menjar totes en dos dies!! Esperem que us hagin agradat tant com a nosaltres!

I ens acomiadem amb una bona cançó, avui us presentem un gran músic i compositor, John Mayer amb una de les seves cançons, Queen Of California.

Bon profit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s